by orienteering

9. dec, 2016

JULKLAPPSTIPS till tränare och idrottslärare
På många platser har ”Skol-Sprinten” varit en succé både för skolan och för orienteringsklubbarna. Många fler ungdomar tycker att orientering är både coolt och häftigt. Idrottslärare har upptäckt ett nytt sätt att följa läroplanen på och tränare inom orientering har fått sprintorientering som ett nytt verktyg att attrahera fler nyfikna till sin verksamhet.
Min julklapp till er alla som gillar orientering är mina senaste böcker till halva priset. Om du dessutom är snabb i din beställning får du Silvas populära ”Begin” på köpet.
Beställ via www.byorienteering.se eller skicka mail direkt till mig goran.andersson.rf@gmail.com
Fraktkostnad 49 kr.
Priserna är inkl moms.

9. dec, 2016
25. nov, 2016

Under de senaste tre åren har jag arbetat mycket med att utveckla orientering på olika sätt såväl nationellt som internationellt. I projekten "Skol-Sprinten" och "World Orienteering Day" har jag sett vilken potential idrotten Orientering har om den marknadsförs och visas på ett mera upplevelseinriktat sätt. En av de viktiga parametrarna för framgång är lustfylld upplevelse, dvs det ska vara roligt att orientera och känslan efter en orienteringsaktivitet är "Coolt! Det här vill jag göra mer av!"

Jag har ritat ca 70 olika kartor under denna tid. Inomhuskartor, Microkartor, Varuhuskartor, Skolgårdskartor och kartor över Resortsområden. Samtidigt har jag arbetat med sprintevent på SM, World Cup och VM som arrangörscoach och Senior Event Adviser.

Jag älskar sprintorientering av många olika anledningar och denna form av orientering är en viktig nyckel att sprida orientering globalt över världen och att göra vår sport mera attraktivt för den unga generationen.

Jag har också upptäckt att sprintkartritning är både spännande och utmanande men framför allt väldigt roligt. Därför har jag bestämt mig för våga ta steget ut i det okända och erbjuda mina tjänster som kartritare av sprintkartor, kartor för utbildning (skolgårdskartor) och andra event.
Karta "Daftö" är min senaste produkt. Du hittar fler kartor i mina böcker "Coolt, Häftigt och Lärorikt".

Nyfiken? Du når mig på 070-6015326 eller via email byorienteering@gmail.com

28. apr, 2016

Nu har jag öppnat en webbutik för att hantera alla beställningar av mina båda böcker "Coolt, Häftigt och Lärorikt!" (för årskurs 7-9) och "Orientering på lätt svenska". Gå in via "webbutik" för att beställa. Välkommen!

28. apr, 2016

КЛАССНО, ПОТРЯСАЮЩЕ и ЗАНИМАТЕЛЬНО!

Nu finns "Coolt, Häftigt och Lärorikt!" också på ryska! Och fler är på gång. Men innan dess så ska vi genomföra den största manifestation i orienteringsvärlden någonsin. Den 11 maj genomför vi World Orienteering Day och just nu är 66 länder föranmälda. Läs mer om detta på www.worldorienteeringday.com.